Η επιλογή της θερμομόνωσης και στεγανοποίησης που απαιτείται για κάθε κατοικία, είναι ανάλογη με την παρούσα κατάσταση του δώματος, την παλαιότητά του και την χρήση που θα έχει μετά την εφαρμογή της.

Η εταιρία μας σε συνεργασία με επώνυμες εταιρίες μονωτικών και δομικών υλικών, σας παρέχει γραπτή εγγύηση 12 ετών για την ποιότητα των υλικών και των εργασιών.

Ανεστραμμένη Μόνωση

Μετά την στεγάνωση της ταράτσας γίνεται η θερμομόνωσή της με τοποθέτηση του  θερμομονωτικού υλικού, το οποίο μπορεί να είναι πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης με τελική επιφάνεια πλάκες ή βότσαλο 6-7cm ή πλακίδια  με θερμομόνωση τύπου ROOFTYLE. Το υλικό στεγάνωσης είναι προστατευμένο από τις διαφορές θερμοκρασίας και από την ηλιακή ακτινοβολία λόγω της θερμομόνωσης, δίνοντάς του έτσι μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Συμβατική Μόνωση

Σε αυτήν την περίπτωση την οποία συναντάμε συνήθως, η θερμομόνωση  (πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης) γίνεται στην πλάκα σκυροδέματος μετά το φράγμα υδρατμών. Στη συνέχεια ακολουθεί διάστρωση ελαφροσκυροδέματος ή τσιμεντοκονίας. Μετά την ξήρανσή του γίνεται η στεγάνωση της ταράτσας με ασφαλτόπανο το οποίο και μένει σαν τελική επιφάνεια.